Інтелектуальна гра "Євроквіз-2016"

19 травня 2016 року в Сєвєродонецькому НВК відбувся урочистий захід до Дня Європи в Україні «Євроквіз-2016». У цьому заході брали учать п`ять команд із різних шкіл регіону: команда НВК (м. Сєвєродонецьк), команда ліцею (м. Сєвєродонецьк), команда ЗОШ № 7 (м. Лисичанськ), команда ЗОШ № 10 (м. Рубіжне) та команда Кремінської школи-гімназії.

Євроквіз – це всеукраїнська вікторина на тему Європи та Євросоюзу. 30 запитань, які назавжди змінять уявлення про «стару добру Європу».

Інтелектуальна гра проходила в кращих традиціях євроквізу (вікторини на тему Європи та Європейського Союзу): вона складалася з трьох турів, рівень складності запитань варіювався від жартівливих і легких до серйозних і складних. Наприклад, відповіді на запитання “Якого кольору прапор ЄС?” (синього) або “Де знаходиться географічний центр Європи?” (в Україні) в усіх команд були правильними. Натомість, запитання щодо країн-членів ЄС або відомих політиків продемонстрували, хто краще знає “стару добру Європу”.

Переможцем гра стала команда ліцею (м. Сєвєродонецьк).

Команда Сєвєродонецького НВК посіла почесне ІІІ місце.

Окрім дипломів та грамот, учасники команд отримали чудові подарунки.

“Євроквіз” став справжнім святом не лише для школярів-учасників, а й для глядачів, які отримали можливість подивитися оригінальні музичні й танцювальні номери, підготовлені учителями й учнями колегіуму.

На святі були присутні :

- виконуюча обов’язки директора Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Тетяна Миколаївна Поскрякова;

- виконуючий обов’язки ректора Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Анатолій Олексійович Данильєв;

- завідувач комунальної установи «Сєвєродонецький методичний центр» Лілія Анатоліївна Князєва;

- представник освітньої організації "Українська асоціація фахівців з подолання психологічно травмуючих подій" Іщенко Максим Анатолійович.

Кiлькiсть переглядiв: 678

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.