ЮНІ ДОСЛІДНИКИ ІСТОРІЇ

19 березня 2017 року в «Луганській обласній малій академії наук учнівської молоді» відбувся обласний турнір юних істориків, у якому брала участь команда нашої школи «Руйнівники міфів», до якої увійшли учні 10-х та 11-х класів, а саме: Олійник Кирило, Мазур Вікторія, Літвінова Ірина, Малишенко Ксенія та Півоварова Катерина, яка стала капітаном команди. Готував команду вчитель історії та правознавства старших класів Марченко Сергій Леонідович.

На урочистій церемонії капітани представили свої команди та визначили порядок проведення гри шляхом жеребкування.

Згодом відбувся півфінал, за результатами якого було визначено фіналістів. «Руйнівникам міфів» вдалося потрапити до фіналу та вибороти почесне III місце. В кінці турніру переможці отримали дипломи та подарунки.

Кореспонденту вдалося поспілкуватись з капітаном команди:

- Скільки команд брали участь у турнірі?

- 5 команд боролися за право представити нашу область у Всеукраїнському ХІХ турнірі юних істориків: 2 команди з Сєвєродонецька, 2 з Рубіжного та 1 з Новоайдарського району.

- Чи мали ви якусь стратегію?

- Звичайно. Ще при підготовці до турніру моя команда розробила план дій, якому ми слідували протягом усього турніру. Ми обрали питання, які прагнули обговорити в першу чергу.

- Чи плануєте ви відвідувати подібні заходи в майбутньому?

- Так, звісно, наша команда чекає на матч-реванш наступного року. Ми врахували всі свої помилки і на ювілейному турнірі покажемо на що ми здатні!

/Files/images/turnir_istorikov/6rDkJ4tXM-o.jpg

/Files/images/turnir_istorikov/BiqTLn9L3YQ.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 362

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.