ВЕСЕЛІ ДНІ ТАБОРУ


/Files/images/IMG_20170529_100207.jpg

У перший день 29.05. пройшла святкова лінійка, присвячена відкриттю літньої оздоровчої кампанії «Літо-2017», яку провела начальник таборуКравченко О.С. Дітей було об’єднано у чотири гурти. Кожен придумав собі назву: І гурт – «Дружба», ІІ гурт – «Невгамовні», ІІІ гурт – «Супер-смайл», IV гурт – «Smiles». Гурти створили свої емблеми. Діти вивчили загальнотабірні девіз і пісню та гасло свого гурту.

Також у цей день шкільна медсестра КлосО.Т. провела бесіду «Гігієна харчування», а соціальний педагог Бондаренко О.М. розповіла правила поведінки у таборі та безпеки життєдіяльності: пожежної та електробезпеки, запобігання сонячних і теплових ударів.

Діти І, ІІ, ІІІ та IV гуртів взяли участь у виготовленні символу цьогорічної літньої кампанії – велетенського серця. Для цього вони власноруч виготовляли серця з аркушу паперу в техніці орігамі.

/Files/images/IMG_20170530_131944.jpg

30.05 був єдиний день «Світ професій». Вихователі гуртів провели конкурс малюнків «Моя майбутня професія». Фото малюнків ми надали у Центр зайнятості. За активну участь наш табір нагороджено під час урочистого відкриття літньої кампанії. Також, цього дня І, ІІ гурти відвідали Музей підприємства «Азот».

/Files/images/mage.jpeg

31.05 був День сміху. День розпочався ознайомленням вихованців з народними усмішками. Шкільна бібліотека зустріла дітей розважальною програмою «Сміх – це здоров’я».

У цей день діти також відвідали Галерею мистецтв, де мали змогу переглянути виставку картин художників нашого краю та прослухати цікаву розповідь екскурсовода про їх творчий шлях і особливості написання робіт. Подорожі передував інструктаж з правил поведінки у громадських місцях і правил поведінки на дорозі.

Багато позитиву, святковий настрій дарував цей день, який закінчився чудовою виставкою карикатур та веселих малюнків, створених дітьми.

/Files/images/iage.jpeg

01.06. оголошено у таборі Днем захисту дітей. Вихованці ІІ гурту взяли участь в урочистому відкритті літньої оздоровчої кампанії «Літо-2017» та пошукової гри «З Україною в серці». Дітям було запропоновано безліч цікавих завдань, які вони із захопленням виконували. Вихованці І, ІІІ, ІV гуртів брали участь у конкурсі малюнків на асфальті «Літо-літечко», який проходив на шкільному майданчику НВК.

До дня захисту дітей вихователі гуртів провела бліц-гру «Я знаю свої права».

/Files/images/ge.jpeg

02.06. був День казки. Назва цього дня натякнула дітям на те, що їх сьогодні чекає зустріч із казковими героями та улюбленими персонажами.

Цей день розпочався музичною годиною, яку провела Кобозєва С.В. (вчитель музичного мистецтва Сєвєродонецького НВК). Вихованці табору «Злагода» вивчили пісню «Ще-ще-ще!», яку вони обов’язково заспівають на фінальному святі.

У цей день діти не оминули шкільну бібліотеку, яка зустріла їх розважальною програмою під назвою «Подорож у казку». Також не минув цей день без занять з англійської мови, на яких діти читали та обговорювали іноземні казки, а також створювали малюнки із зображенням своїх улюблених персонажів.

Підгорний В.Л, вчитель фізкультури НВК, познайомив дітей із новими рухливими іграми. День закінчився чудовою виставкою малюнків «Сучасні казки», створених дітьми.

/Files/images/imlkjhgfge.jpeg

06.06. оголошено у таборі День здоров’я та БЖД. День у таборі розпочався тим, що вихователі загонів нагадали дітям правила пересування вулицями міста.

Вихованці усіх чотирьох гуртів вирушили на територію храмового комплексу «Лісова дача» і там насолоджувалися природою та свіжим повітрям.

Вихователі табору Кевбріна А.Ю. і Крупський А.І. підготували та провели заняття з англійської мови на тему «Здоров’я», де діти показали й розповіли, що треба роботи, щоб завжди залишатися здоровим, ніколи не хворіти.

Вихованці табору у цей день встигли пограти у ситуативну гру «Надання першої медичної допомоги», яку провела соціальний педагог Бондаренко О.М.

/Files/images/imfghjkge.jpeg

07.06. був День творчості. Цей день розпочався інструктажем «Правила поведінки у громадських місцях», який провела Бондаренко О.М. Тож діти одразу здогадалися, що сьогодні на них чекає довгоочікуваний візит до СЮТ, де мали змогу відчути себе справжніми майстрами. Працівники цього закладу створили сприятливі умови для того, щоб діти власноруч змогли створити дивовижні літаки (найбільше зацікавлення у цьому виявили дівчата нашого табору!), а також на декілька годин перетворитися на художників, які створювали за допомогою фарби дивовижні композиції з квітів

/Files/images/IMG_20170608_093414.jpg

08.06. проголошено Днем добрих справ. У цей день у таборі проводився флеш-моб «День спонтанного прояву доброти». Кожен гурт вигадував собі різноманітні добрі справи. Серед яких догляд за квітами у кабінетах і коридорах школи, прибирання території табору та кабінетів, допомога вчителям. Також цього дня діти відвідали Станцію юних натуралістів на базі СЗШ № 17, де їм влаштували справжнє свято під назвою «Зелені цікавинки». Працівники СЮН, показали неймовірну кількістю рослин, розповіли про особливості кожної з них, діти мали змогу познайомитися та погодувати морську свинку й черепаху. Також відвідали теплицю колегіуму, де допомогли у догляді за квітами.

/Files/images/imoiuge.jpeg

09.06. був День майстрів. У цей день діти побували на екскурсії у міському Акваріумі та побачили екзотичних акваріумних рибок. А ІІІ гурт відвідав будівельний професійний ліцей. Організатори провели багато цікавих і пізнавальних заходів, під час яких діти отримали приємні враження та подарунки. І гурт відвідав Клуб екзотичних акваріумних рибок.

Учитель інформатики Щербак О.В. провела комп’ютерну годину. Молодші діти грали у різноманітні комп’ютерні ігри, а більш дорослі - вчилися користуватися мережею Internet.

Також не минув цей день без занять з педагогом-організатором Журиленко Н.М., яка запросила дітей до «Лабораторії гри».

/Files/images/IMG_20170612_101344.jpg

12.06. у таборі оголошено Днем юного рятівника. Вихованці відвідали пожежно-рятувальну частину №12, де мали змогу поспілкуватися зі справжніми рятівниками, роздивитися засоби пожежегасіння та посидіти у справжній пожежній машині.

Після обіду на дітей чекала прогулянка на свіжому повітрі, а також рухливі ігри. Наприкінці дня діти усіх гуртів обмінялися враженнями: «Чим мене здивував цей день?»

/Files/images/IMG_20170601_125539.jpg

14.06. у таборі оголошено Днем кіно. Бондаренко О.М. підготувала та провела бесіду з дітьми «Правила перебування на сонці», де ще раз пояснила дітям, чому так важливо у спекотну погоду носити головний убір та вживати достатню кількість води. Цього дня діти відвідали кінотеатр «Оскар», що розташований у ТРЦ Jazz. Працівники кінотеатру підготували до перегляду 3D фільм «Підводна ера», який переніс нас у світ чарівних істот та пригод. Вчителі англійської мови провели урок «Кіномотографу».

/Files/images/idfghjke.jpeg /Files/images/WWWETRTRe.jpeg /Files/images/idsfghjkl;.jpeg

15.06. був День спорту. Діти ІІІ гурту взяли участь в урочистому закритті І зміни оздоровчої кампанії «Літо-2017». Чудова концертна програма надихнула вихованців провести літо лише з позитивним настроєм та яскравими емоціями. І, ІІ гурти прослухали цікаву розповідь рятівників на воді про безпеку купання у літній період. Також діти відвідали столярні майстерні. На спортивному майданчику Підгорний В.Л. проводив веселі старти.

16.06. день Закриття табору. Останній день роботи табору відкрила вчитель музичного мистецтва КобозєваС.В., яка підготувала та провела «Дитяче караоке», де юні відвідувачі табору мали змогу відчути себе справжніми артистами. ІІ гурт був на екскурсії екзотичних акваріумних рибок.

Вихователі загонів підготували та провели конкурс малюнків на асфальті «Прощавай, табір!».

Англійська мова лунала у цей день у сквері ім. Гоголя. Вихователі КевбрінаА.Ю. та Крупський А.І. провели заняття з англійської мови на тему «Дозвілля».

Останній день у таборі закінчився урочистими зборами, де підведено підсумки роботи табору, нагороджено лідерів; на пам’ять кожен отримав книжку-мотиватор від ЮНІСЕФ. Також було проведено міні-дискотеку, яку організували вихователі табору. Діти обмінювалися враженнями та побажаннями, які залишили у скриньці «Найяскравіші спогади про відпочинок у таборі»./Files/images/IMG_20170609_125321.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 975

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.