Медіа - експедиція

17 жовтня 2018 року в Луганську область завітала група журналістів у межах медіа експедиції «Демократична освіта на лінії зіткнення» швейцарсько-українського проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні – DOCCU». Робота була розпочата з проведення прес-брифінгу «Досвід упровадження громадянських компетентностей у школах Луганщини», який відбувся в Кризовому медіацентрі «Сіверський Донець».

Наступна частина перебування журналістів на Луганщині була присвячена знайомству з успішними демократичними практиками – відвіданням трьох закладів освіти,у яких реалізується проект DOCCU: Сєвєродонецького НВК «Спеціалізована школа-колегіум Національного університету «Києво-Могилянська академія», Попаснянської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 21 та Лисичанського багатопрофільного ліцею.

Директор нашого навчального закладу Людмила Свергунова – привітала учасників медіаекспедиції й ознайомили з демократичними практиками, які в межах швейцарсько-українського проекту DOCCU реалізує наш педагогічний колектив та учні.

Педагоги й учні поділились власними досягненнями та цікавими проектами, як-от: «Швейцарсько-український проект DOCCU: самоврядування – норма демократизації освітнього процесу», «Трикутник партнерства: учителі, батьки, діти», проект «Відкривай Україну», проект «Листи з усього світу, спілкування без меж» і багато інших.

/Files/images/Рисунок10.jpg/Files/images/Рисунок11.jpg/Files/images/Рисунок12.jpg/Files/images/Рисунок13.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 580

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.